New site: TV Uncut now online

Hey everyone,

Just to let you know that after recent feedback, I have created a forum-based site for you to talk about your favourite TV Shows. If I’ve missed any off please let me know.

Hope you enjoy x

http://forum.tvuncut.net

Share This:

» 12 Comments

12 Replies to “New site: TV Uncut now online”

  1. Hi Emzi. Would love to register but cannot because the confirmation password field does not appear in my browser window. Strange. can you send me a message with suggestion as to how to rectify this?

  2. Sweet!

    I just signed up as ‘Vandelay Industries’, it will be cool to have a spot where we can talk about all these post-lost shows.
    Nice one Emzi.

  3. Hey Emzi… When I log into the new site my username appears showing me that I am logged in, but when I click on a topic the log in window reappears prompting me to log in again, even though I am already logged in. So, I log in again only for the log in screen to show up again every time I click on something else.

    Is there a trick to the log in, log out procedure that I am missing?

  4. Hi elsewhere,

    I’m not sure why that is happening to you. The only thing I can think of is it having something to do with cookies on your browser.

    If you’re using internet explorer click on Tools > Internet Options. Click on the Privacy tab and have a look at what it is set at. Mine is currently set at Medium, so if yours isn’t give it a try and see if it works.

    If not, please let me know and I’ll try and think of something else 🙂

    @ ilie – yeah, I’m planning on keeping the site open forever (or at least until no one visits anymore 🙂 )

  5. @Emzi
    yeah!! Well in that case, it’ll be open foreva! I’m going to continue visiting…
    Also, I’m sure there will be more people checking in when the DVDs/BlueRays get released this August 🙂

  6. Thanks Emzi… Yeah, I definitely think it has something to do with my settings. I just haven’t been able to figure it out. I did double check my cookie settings and they are set the same way as yours. The weird thing is; I had this exact same problem when I registered with another phpbb powered forum a couple of years ago. I never figured out the problem at the time so I never used the forum. But, I’ll keep playing around with it or I will have to try visiting the site when using another computer.

    Oh… and the new site does look great BTW!

Leave a Reply